Тел./факс: +38-044-278-8538
www.narda.org.ua, info@narda.org.ua
© Асоціація агенцій регіонального розвитку України. Усі права застережено.


04.11.2004   Міжсекторну співпрацю на Рівненщині розширюють
23 жовтня у Кузнецовську (Рівненська обл.) у рамках Проекту Європейської комісії "Розвиток громадянського суспільства у м. Києві та обраних регіонах України" було відкрито регіональне представництво Центру Соціального Партнерства.

Таке рішення було ухвалено Меморандумом про співпрацю, який підписав регіональний директор Проекту "Розвиток громадянського суспільства у м. Києві та обраних регіонах України" Руслан Краплич. Відтепер, такі функції у м. Кузнецовськ та Володимирецькому районі буде виконувати Асоціація розвитку громадських ініціатив "Соціоцентр".

Центр Соціального Партнерства через Асоціацію розвитку громадських ініціатив "Соціоцентр" буде надавати інформаційно-консультаційну допомогу для соціально-орієнтованих НУО Кузнецовська.

Допомога, що надаватиметься організацям громадянського суспільства, передбачатиме надання консультацій з покращення соціальних послуг, юридичних питань та бухгалтерського обліку, проведення навчань, програм стажувань та обмінів досвідом в Україні та за кордоном, фінансування від міжнародних фондів та з місцевих джерел.

Відтепер регіональне представництво Центру Соціального Партнерства виконуватиме роль посередника між недержавними організаціями, місцевою владою та бізнесом.

Джерело :
"Розвиток громадянського суспільства у м. Києві та обраних регіонах України