АСОЦІАЦІЯ АГЕНЦІЙ РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ УКРАЇНИ
NATIONAL ASSOCIATION OF REGIONAL DEVELOPMENT AGENCIES
 
Розширений пошук
 
   Головний ЗаголовокУкраїнськаАнглійськаДомашня СторінкаКарта СайтуПошукКонтактна інформація
 Головне Меню
 Новини
 Три могутні компанії організовують кампанію боротьби з ВІЛ
16.11.2004   Три могутні компанії організовують кампанію боротьби з ВІЛ
PRP Україна, Adventa Communіcatіons і MPG розпочали кампанію допомоги телефону довіри для Фонду профілактики хімічної залежності та СНІДу.

Проблема відсутності інформації про ВІЛ дуже актуальна для великої частини населення країни - особливо для людей, що живуть у невеликих містах. У той час як у ЗМІ постійно нагнітається "небезпека" ВІЛ, можливості проконсультуватися і розвіяти сумніви є тільки в мешканців великих міст.

Фонд SAAPF запропонував одне з рішень цієї проблеми - національна гаряча лінія з питань ВІЛ. Значимість цього проекту в масштабах країни - це одна з причин, чому компанії взяли участь у тендері.

Компанія Adventa Communіcatіons розробила креатив кампанії, PRP Україна забезпечила інформаційне наповнення повідомлень у ЗМІ, компанія MPG відповідає за розміщення інформації.

Керівник фонду - Наталія Підлісная прокоментувала це співробітництво так: "Основною метою цієї кампанії, здійсненої при фінансуванні Глобального фонду зі СНІДу при адмініструванні Міжнародним Альянсом з ВІЛ/СНІДу, є до відома людей думку про те, що вони не самотні, що вони завжди можуть на нас розраховувати. Я щаслива, що такі могутні, креативні компанії допомагають нам у просуванні нашого телефону довіри. Цей крок говорить про високий рівень громадської свідомості в бізнес середовищі України, а це не може не радувати".

Наталія Попович, директор компанії PRP Україна зазначила, що СНІД є проблемою не лише маргінальних груп населення, він є проблемою кожного українця, оскільки майже 30% офіційно зареєстрованих ВІЛ-інфікованих в Україні - це ті, хто не вживає наркотики і не має ніякого відношення до секс-індустрії.

Мета цих зусиль - допомогти Фондові СААПФ повідомити усіх, що інформацію про СНІД можна отримати безкоштовно і цілодобово через Телефон Довіри з питань ВІЛ/СНІД за номером 8 800 500 45 10.

Джерело :
Marketing Mix
www.narda.org.ua
 Реєстрація

 Підписка
 
 Стратегічні програми ААРРУ

 Запровадження сучасної державної регіональної політики в Україні
 Розвиток всеукраїнської мережі експертів та фахівців з регіонального розвитку
 Pозроблення і впровадження нової моделі агенції регіонального розвитку
 Залучення іноземних інвестицій в регіони
 Розвиток малого та середнього бізнесу в Україні
 Розвиток сільських територій

 Регіональний розвиток у ЄС

ААРРУ активно відслідковує важливі новини і події у регіональному розвитку Європейського Союзу

Новини регіонального розвитку в Європейському Союзі

Глосарій основних термінів Європейського Союзу

ГЛОСАРІЙ українською і англійською мовами

 Географія відвідувачів сайту
Locations of visitors to this page