Тел./факс: +38-044-278-8538
www.narda.org.ua, info@narda.org.ua
© Асоціація агенцій регіонального розвитку України. Усі права застережено.


24.01.2005   Всесвітній економічний форум підготував для України спеціальну програму
Провідні політики, бізнесмени, діячі науки, представники неурядових організацій та ЗМІ з 96 країн світу, включаючи й Україну, проведуть 26-30 січня в Давосі Всесвітній економічний форум.

Про це оголосили на прес-конференції в Женеві організатори цієї щорічної зустрічі, на якій за традицією світова еліта обговорює ключові проблеми сучасності й шляхи їхнього розв'язання. Серед 2250 запрошених - понад 20 глав держав і урядів, 70 міністрів, 50 керівників неурядових організацій, 15 профспілкових лідерів.

На форум запрошено і Віктора Ющенка. Як наголосив голова Форуму Клаус Шваб, нинішнє зібрання відбудеться під знаком "нових початків". До таких він відніс, зокрема, і вибори нового Президента України.

Всесвітній економічний форум підготував спеціальну програму для Віктора Ющенка, якому буде надана "основна платформа" для виступу в Давосі зі "спеціальним посланням".
Окрім В.Ющенка, така можливість на форумі буде усього в 6 учасників, усі вони є главами держав.

"Ми також підготували для Віктора Ющенко паралельну дискусію, запросивши ряд представників промислового сектора, що можуть зацікавитися інвестуванням в Україні", - продовжив Ф.Сюкре. Крім того, у Давосі заплановано, за словами директора ВЕФ, зустріч українського гостя з редакторами великих міжнародних телекомпаній і газет.

Джерело :
Прайм-ТАСС