Тел./факс: +38-044-278-8538
www.narda.org.ua, info@narda.org.ua
© Асоціація агенцій регіонального розвитку України. Усі права застережено.


08.02.2005   Інвестиції в економіку Івано-Франківської області
Івано-Франківська ОДА запрошує ближче ознайомитись з Івано-Франківщиною та можливостями співпраці з підприємствами області.

На офіційному сайті Івано-Франківської ОДА представлені додаткові матеріали для інвесторів: Інвестиційний паспорт області, Програма сприяння залученню інвестицій в економіку Івано-Франківської області на 2002-2005 рр., Інформація про виконання у 2004 році Програми сприяння залученню інвестицій в економіку області на 2002-2005рр., Перелік нормативно-правових актів, які впливають на умови інвестиційної діяльності тощо.

На сьогодні спільно з іноземними партнерами в області реалізовано ряд великих інвестиційних проектів. Завдяки інвестиціям технологічно оновлено ряд виробництв на низці підприємств деревообробної, легкої, хімічної, харчової та переробної галузей промисловості.

Область постійно розширює міжнародне співробітництво, встановлює нові партнерські відносини, розраховуючи на довгострокову співпрацю з інвесторами.

Володіючи потужним рекреаційним потенціалом, значними можливостями у задоволенні постійно зростаючого попиту на туристичні та санаторно-лікувальні послуги регіону, Івано-Франківська ОДА запрошує спільно реалізувати ряд проектів зі створення сучасних туристичних та поліпшення комфортності існуючих санаторно-курортних комплексів.

Джерело :
Сайт ІФ ОДА