АСОЦІАЦІЯ АГЕНЦІЙ РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ УКРАЇНИ
NATIONAL ASSOCIATION OF REGIONAL DEVELOPMENT AGENCIES
 
Розширений пошук
 
   Головний ЗаголовокУкраїнськаАнглійськаДомашня СторінкаКарта СайтуПошукКонтактна інформація
 Головне Меню
 Новини
 Вiдбувся конгрес "Україна на шляху до iнформацiйного суспiльства"
10.02.2005   Вiдбувся конгрес "Україна на шляху до iнформацiйного суспiльства"
Конгрес "Україна на шляху до iнформацiйного суспiльства", органiзований Iнтернет Асоцiацiєю України, об`єднав учасникiв IКТ-ринку, представникiв виконавчої та законодавчої влади, громадськi органiзацiї.

Учасники конгресу зупинилися на важливих для усiх гравцiв ринку IКТ питаннях, зокрема, на деяких аспектах реформування галузi телекомунiкацiй. Пiд час обговорення йшлося про те, що новий склад НКРЗ має бути сформований iз урахуванням побажань та думки експертiв цiєї галузi. Тому було вирiшено створити робочу группу iз пiдготовки пропозицiй уряду Українi. Обговорювалися питання лiбералiзацiї вiдносин державного та приватного сектору в галузi, проблема розподiлу радiочастотного та номерного ресурсiв.

Пiднiмались також проблеми реформування домену .ua. IнАУ була представлена концепцiя розвитку вiтчизняного домену та розглянутi основнi засади створення Правил адмiнiстрування домену .ua.

В рамках конгресу вiдбувся шостий з`їзд Iнтернет Асоцiацiї України. В роботi з`їзду взяли участь 37 компанiй дiйсних i 7 компанiй асоцiйованих членiв IнАУ. Серед рiшень з`їзду, що знайшли вiдображення в резолюцiї: пiдсилення законотворчої та нормотворчої роботи й монiторингу законодавства, змiцнення юридичного комiтету, органiзацiя збору маркетингової iнформацiї про ринок та розвиток спiвробiтництва з мiжнародними органiзацiями й закордонними компанiями.

Члени асоцiацiї вирiшили в наступному роцi розвивати вiдносини з iншими об`єднаннями учасникiв ринку i громадськими органiзацiями, входити до рiзних робочих та експертних груп і комiсiї для захисту iнтересiв членiв IнАУ. З`їзд затвердив рiшення взяти участь у робочiй групi, створеній рiшенням Конгресу IнАУ iз пiдготовки пропозицiй уряду Українi.

Серед рiшень з`їзду також активiзацiя роботи з комп`ютерної безпеки, участь у роботi над законопроектами "Про захист персональних даних", "Про захист iнформацiї в автоматизованих системах", "Про iнформацiйну безпеку", про спам. Члени асоцiацiї вирiшили у цьому роцi активно працювати над розширенням дiяльностi IнАУ на iнших сфер IКТ. Члени асоцiацiї також проголосували за запропоновану правлiнням концепцiю розвитку домена .ua, представлену на конгресi та доручили правлiнню доробити її з урахуванням зауважень членiв IнАУ, учасникiв ринку й органiв державної влади.

Також було вирiшено провести переговори з "Українським мережним iнформацiйним центром" на предмет узгодження позицiй i можливої iнтеграцiї та взяти участь у розробцi нових правил домену .ua.

На шостому з`їздi IнАУ було переобрано склад правлiння асоцiацiї, в яке увiйшли Олексiй Бурсук, Гарбуз Вадим, Iгор Дядюра, Вiталiй Зубок, Володимир Литовка, Олександр Ольшанский, Валерiй Пекар, Володимир Пiдгiрний, Тетяна Попова, Еллiна Шнурко-Табакова.

Джерело :
iTware

www.narda.org.ua
 Реєстрація

 Підписка
 
 Стратегічні програми ААРРУ

 Запровадження сучасної державної регіональної політики в Україні
 Розвиток всеукраїнської мережі експертів та фахівців з регіонального розвитку
 Pозроблення і впровадження нової моделі агенції регіонального розвитку
 Залучення іноземних інвестицій в регіони
 Розвиток малого та середнього бізнесу в Україні
 Розвиток сільських територій

 Регіональний розвиток у ЄС

ААРРУ активно відслідковує важливі новини і події у регіональному розвитку Європейського Союзу

Новини регіонального розвитку в Європейському Союзі

Глосарій основних термінів Європейського Союзу

ГЛОСАРІЙ українською і англійською мовами

 Географія відвідувачів сайту
Locations of visitors to this page