АСОЦІАЦІЯ АГЕНЦІЙ РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ УКРАЇНИ
NATIONAL ASSOCIATION OF REGIONAL DEVELOPMENT AGENCIES
 
Розширений пошук
 
   Головний ЗаголовокУкраїнськаАнглійськаДомашня СторінкаКарта СайтуПошукКонтактна інформація
 Головне Меню
 Новини
 ДМБФ «Доброта» - 7 років довіри
14.02.2005   ДМБФ «Доброта» - 7 років довіри
У лютому виповнюється 7 років Донецькому міському благодійному фонду «Доброта».

Безпосереднім імпульсом створення організації стало різке скорочення бюджетного фінансування держустанов та погіршення матеріального стану найбільш соціально вразливих груп населення.

Для боротьби з бідністю Фонд вибрав шлях відродження цивілізованої громадської благодійності в Донецькій територіальній громаді.

За 7 років роботи до участі у вирішенні соціальних проблем міста залучено 3,5 тис. добродіїв з числа комерційних структур, банків, трудових колективів, міжнародних фондів, профспілок, громадських організацій, релігійних конфесій, ЗМІ, а також понад 2 тис. окремих сімей та громадян.

Благодійні пожертвування на загальну суму більше 10 млн. грн. поступали у вигляді грошової та матеріальної допомоги, а також у вигляді безоплатних робіт і послуг
Завдяки цьому Фонду вдалося 4319 разів надати благодійну допомогу, реалізувати 32 соціально-значимі проекти. Серед благоотримувачів ДМБФ «Доброта»: 82 лікарень, диспансерів та санаторіїв, 6 будинків дитини, 20 шкіл-інтернати, 5 притулків, 16 шкіл та дитячих садочків, 10 установ культури, 19 установ соціального захисту, 20 установ пенітенціарної системи, 63 інші держустанови соціальної спрямованості, 36 благодійних фондів, 10 організацій багатодітних сімей, 34 спілок інвалідів та тяжкохворих, 85 інших громадських організацій, а також окремі нужденні громадяни та їхні сім'ї.

Діяльність Фонду отримала високе визнання, як в рідному місті та в Україні, так і за кордоном. Результати роботи відмічені багатьма дипломами та нагородами, серед них: диплом переможця Першого міжнародного фестивалю «Золотий Скіф», в номінації «За добродійність», диплом лауреата Міжнародного академічного рейтингу популярності «Золота Фортуна» в номінації «Громадські організації з турботою про людину», орден Української Православної Церкви «За високі досягнення та заслуги перед українським народом».

Головною своєю нагородою Фонд вважає довіру, яку йому вдалося завоювати в Донецькій громаді. Цей соціальний капітал дозволяє залучати до філантропічної діяльності все більшу та й більшу кількість громадян, які беруть участь у зміні життя на краще.

За словами директора ДГБФ «Доброта» Рогаліна Я.Ф., прагнення робити добро фундаментально закладене практично в кожній цивілізованій людині. Задоволення цієї потреби і є головною метою Фонду. "Залишається тільки побажати всім нам успіхів в цьому. Благодійником може бути кожен".

Джерело : ДМБФ "Доброта"
www.narda.org.ua
 Реєстрація

 Підписка
 
 Стратегічні програми ААРРУ

 Запровадження сучасної державної регіональної політики в Україні
 Розвиток всеукраїнської мережі експертів та фахівців з регіонального розвитку
 Pозроблення і впровадження нової моделі агенції регіонального розвитку
 Залучення іноземних інвестицій в регіони
 Розвиток малого та середнього бізнесу в Україні
 Розвиток сільських територій

 Регіональний розвиток у ЄС

ААРРУ активно відслідковує важливі новини і події у регіональному розвитку Європейського Союзу

Новини регіонального розвитку в Європейському Союзі

Глосарій основних термінів Європейського Союзу

ГЛОСАРІЙ українською і англійською мовами

 Географія відвідувачів сайту
Locations of visitors to this page