Тел./факс: +38-044-278-8538
www.narda.org.ua, info@narda.org.ua
© Асоціація агенцій регіонального розвитку України. Усі права застережено.


21.02.2005   Грантова програма підтримки діяльності аналітичних центрів
Компанія "Development Associates, Inc.", яка виконує проект Аґентства США з Міжнародного Розвитку «Сприяння організації виборів в Україні», оголошує конкурс для українських НУО з метою удосконалення виборчого законодавства.

Мета грантової програми
полягає у підтримці діяльності аналітичних центрів у сфері реформи виборчого законодавства та виборчого консалтингу.

Фінансування здійснюватиметься у вигляді грантів, де сума одного гранта становитиме до 80 000 доларів США. При цьому має бути враховано, що апліканти повинні могти та бути готовими розпочати діяльність в рамках цього гранту відразу з дня надання гранту, і що всі заходи, проведення яких фінансуватиметься за рахунок грантів, мають бути завершені до 31 серпня 2006 року.

Мінімальні вимоги:
Аплікант(-и) повинен (-нні) бути українською(-ими) позапартійною(-ими) неприбутковою(- ми) недержавною(-ими) організацією (-ями), зареєстрованою (-ими) відповідно до українського законодавства.

Апліканти повинні мати або бути спроможними забезпечити необхідний управлінський рівень планування та реалізації програм і повинні користуватися взаємно погодженою методикою обліку коштів та майна, наданих USAID.

Апліканти повинні мати досвід:
- розробки концепції, пропозицій чи підготовки проектів законів і підзаконних актів у галузі виборчого законодавства;
- проведення досліджень у галузі виборчого законодавства й практики його застосування;
- організації науково-практичних чи навчальних заходів з виборчої тематики.

Додаткову інформацію щодо конкурсу можна отримати від Сергія Кальченка, представника Компанії "Development Associates, Inc." електронною поштою за адресою
grants@devassoc1.kiev.ua, за телефонами 248-73-85, 248-74-94, або факсом 246-58-18.

З цим оголошенням конкурсу заявок, іншими пов'язаними документами та формами, а також зразком грантової угоди можна ознайомитися на Web-сайті:
http://www.vybory.com

Джерело : "Development Associates, Inc."