Тел./факс: +38-044-278-8538
www.narda.org.ua, info@narda.org.ua
© Асоціація агенцій регіонального розвитку України. Усі права застережено.


17.03.2005   Семінари-тренінги для регіональних журналістів „Висвітлення в ЗМІ соціально важливих тем: ВІЛ/СНІД”
З 17 березня Український освітній центр реформ у партнерстві з Регіональними ресурсними центрами з питань ВІЛ/СНІД, що фінансуються Міжнародним Альянсом з ВІЛ/СНІД в Україні та з фахівцями Інтерньюз-Україна розпочинає серію семінарів-тренінгів для регіональних журналістів „Висвітлення в ЗМІ соціально-важливих тем: ВІЛ/СНІД”.

Під час семінарів-тренінгів журналісти матимуть змогу обмінятися думками стосовно того, чому проблема ВІЛ/СНІДу є „закритою” для багатьох засобів масової інформації, як зробити так, щоб матеріали на цю тему зацікавили як редакторів, так і аудиторію ЗМІ.

Журналісти дізнаються про особливості підготовки програм про ВІЛ/СНІД та можливості залучення фінансування для підготовки таких матеріалів. Під час семінарів-тренінгів усі журналісти матимуть нагоду застосувати отримані знання на практиці під час виконання ряду завдань щодо написання матеріалів та розробки сюжетів та програм з ВІЛ/СНІДу.

Всі журналісти, що бажають взяти участь в семінарі-тренінгу, можуть звертатися до відповідних регіональних прес-клубів Українського освітнього центру реформ.

Автор :
Український освітній центр реформ

Додатки : Графік проведення семінарів-тренінгів ( grafik.doc, 21 Kb )