Тел./факс: +38-044-278-8538
www.narda.org.ua, info@narda.org.ua
© Асоціація агенцій регіонального розвитку України. Усі права застережено.


13.10.2004   Молодіжне адвокасі для розвитку громади
8-9 жовтня 2004 року в рамках проекту "Голос молоді в розвитку громади" відбулися 2 тренінги "Як я можу представляти та захищати інтереси своїх товаришів в житті".

Учасниками тренінгів стали старшокласники загальньоосвітніх шкіл Макарівського та Бородянського районів Київської області.

Заходи відбувалися в приміщенні основного виконавця проекту – громадської організації "Фонд розвитку спільноти" (смт. Бородянка).

У ході занять молодь отримала основні знання та навички щодо громадянського представництва (advocacy), ознайомилася з видами стратегій представництва, методами їх визначення, а також розглянула етапи розробки стратегії громадянського представництва.

Планується, що старшокласники активно застосовуватимуть здобуті знання на практиці, розробивши стратегії молодіжного адвокасі для своїх громад.

Довідково. Проект "Голос молоді в розвитку громади" впроваджується в Бородянському та Макарівському районах Київської області Фондом розвитку спільноти за підтримки Мережі громадянської дії в Україні (UCAN). Метою проекту є посилення спроможності молоді стати активними учасниками процесу розробки та прийняття рішень на місцевому рівні.
 Джерело: Фонд Розвитку Спільноти