Тел./факс: +38-044-278-8538
www.narda.org.ua, info@narda.org.ua
© Асоціація агенцій регіонального розвитку України. Усі права застережено.


25.10.2004   Громадська Ліга "Україна - НАТО": євроінтеграція як національний пріоритет
Громадська Ліга "Україна - НАТО" звернулась до уряду та майбутнього президента України зберігати за євроінтеграційним курсом пріоритетність у провадженні зовнішньополітичної діяльності.

Громадська Ліга "Україна -НАТО", підкреслюючи недоторканість демократичних принципів, основ громадянського суспільства та функціонування ринкової економіки України й необхідність її реальної інтеграції в європейські та євро-атлантичні структури та інститути, заявила, що інтеграція України в ці структури безпеки та оборони повинна розглядатися як основний національний пріоритет держави.

Ліга підтримує перспективне та взаємовигідне співробітництво українських науково-дослідницьких та промислових організацій із структурами та організаціями євроатлантичного простору, що сприяє розробці сучасних та перспективних засобів озброєння.

У свою чергу, вона заперечує проти спроб втягування України у військові, військово-політичні та політичні блоки з тоталітарними та авторитарними державами, в тому числі й на пострадянському просторі.

Джерело:
www.civic.org/library