Тел./факс: +38-044-278-8538
www.narda.org.ua, info@narda.org.ua
© Асоціація агенцій регіонального розвитку України. Усі права застережено.


04.11.2004   "Транскордонний вимір волонтаріату"
Громадська організація "Європейський діалог" запрошує представників центрів волонтаріату та координаторів волонтерських проектів взяти участь у міжнародній зустрічі "Транскордонний вимір волонтаріату".

Зустріч відбудеться 26-30 листопада у Львові і є логічним продовженням минулорічного семінару координаторів міжнародних проектів з Польщі, Росії та України "Моделі міжнародної співпраці для громадських організацій". Цього разу ми хочемо запросити до Львова 15 учасників з Польщі, 20 з України та 5 спостерігачів з інших країн Центральної та Східної Європи для обміну інформацією та знаннями щодо можливостей організації програм обміну для волонтерів з наших країн, досвідом організації спільних волонтерських акцій, зокрема, перспективами співпраці в рамках Акції 2 Програми "Молодь". Окрім пленарних сесій та дискусіях в групах планується виїзди до інших міст регіону.

Робочими мовами будуть українська та польська (забезпечується послідовний переклад).

Організатори покривають кошти, пов'язані з проживанням [іногородніх] та харчуванням українських учасників.

У додатку знаходиться попередня програма та анкета, яку просимо заповнити в разі зацікавлення участю в зустрічі. Організатори з радістю ознайомляться з іншими матеріалами щодо діяльності організацій та реалізованих проектах.

Зголошення на участь просимо вислати до 10 листопада на адресу dialog@dialog.lviv.ua.

Зустріч відбудеться за фінансового сприяння Програми "Схід-Схід" Міжнародного фонду "Відродження"

Джерело:
 9_dodatku" src="index.php?fuseaction=files.58" border=0> 9_dodatku