Тел./факс: +38-044-278-8538
www.narda.org.ua, info@narda.org.ua
© Асоціація агенцій регіонального розвитку України. Усі права застережено.


16.12.2004   Обговорення доповіді щодо впровадження Оргуської конвенції
Громадська еколого-правова організація "ЕкоПраво-Київ" запрошує взяти участь в обговоренні Національної доповіді щодо впровадження Оргуської конвенції в Україні, яка була підготовлена Міністерством охорони навколишнього природного середовища України.

25 листопада 2004 року наказом Міністерства охорони навколишнього природного середовища України було створено робочу групу (РГ) з підготовки Національної доповіді України щодо впровадження Оргуської конвенції.

Громадська еколого-правова організація "ЕкоПраво-Київ", яка є членом РГ, допомагає Мінприроди України у проведенні консультацій з громадськістю, збиранні й обробці зауважень та рекомендацій до проекту Національної доповіді.

Організація запрошує усіх взяти участь в обговоренні Національної доповіді щодо впровадження Оргуської конвенції в Україні, яка була підготовлена Міністерством охорони
навколишнього природного середовища України до Другого засідання сторін Оргуської конвенції, що відбудеться 25-27 травня 2005 року (Алмати, Казахстан).

Кінцевий варіант Доповіді з висновками та зауваженнями від громадськості буде подано
до Секретаріату Оргуської конвенції.

Згідно домовленості, яка була прийнята на першій нараді Сторін 21-23 жовтня 2002 року (Лука, Італія), національні доповіді мають бути надані Секретаріату однією з офіційних мов до 24 січня 2005 року.

Просимо надсилати всі Ваші пропозиції та зауваження ДО 5 січня 2005 року на електронну адресу Міністерства охорони навколишнього природного середовища України
 21news_dodatky