АСОЦІАЦІЯ АГЕНЦІЙ РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ УКРАЇНИ
NATIONAL ASSOCIATION OF REGIONAL DEVELOPMENT AGENCIES
 
Розширений пошук
 
   Головний ЗаголовокУкраїнськаАнглійськаДомашня СторінкаКарта СайтуПошукКонтактна інформація
 Головне Меню
 Новини
 У Коломиї відкривається Бізнес Інтернет Центр
17.01.2005   У Коломиї відкривається Бізнес Інтернет Центр
20 січня в Коломиї Івано-Франківської області відбудеться презентація сьомого в Україні Бізнес Інтернет Центр, що сприятиме розвитку підприємств малого і середнього бізнесу шляхом надання бізнес-консалтингових, тренінгових та інформаційно-телекомунікаційних послуг для громадян.

Проект Бізнес Інтернет Центрів, що здійснюється Національною Асоціацією Телекомунікаційних Кооперативів (НАТК, англ. NTCA) за фінансової підтримки Агентства США з Міжнародного Розвитку (USAID), створює БІЦ в містах України, де недостатньо розвинені телекомунікації.

Бізнес Інтернет Центр (БІЦ) у Коломиї приєднується до мережі БІЦ в містах Нововолинськ (Волинська область), смт. Куликів (Львівська область), Чортків (Тернопільська область), Чугуїв (Харківська область), Миргород (Полтавська область) та Новомосковськ (Дніпропетровська область).

Засновником БІЦ Коломия є ТОВ «Тетра Оніс» - успішна будівельна компанія, яка була створена в Коломиї в 1994 року, та з того часу працює у співпраці з іншими бізнес-структурами, неприбутковими та міжнародними організаціями для соціально-економічного розвитку регіону. БІЦ планує надавати послуги широкому колу клієнтів - корпоративним установам, приватним підприємцям, студентам та іншим.

Серед послуг Центру:
· Послуги з розвитку бізнесу, включаючи бухгалтерські послуги, консультації з написання бізнес планів, спеціалізовані тренінгові курси з навчання в галузі бухгалтерського обліку, менеджменту, маркетингу тощо;
· Послуги в галузі інформаційних і телекомунікаційних технологій, включаючи доступ до мережі Інтернет, електронної пошти, навчання роботі на персональному комп'ютері та користування мережею Інтернет, веб-дизайн, відправлення факсових повідомлень;
· Технічні послуги, такі як, фотокопіювання документів, мала оперативна поліграфія та повнокольорова поліграфія.

Міжнародна програма NTCA спрямована на поліпшення якості життя в країнах, що розвиваються і які щойно стали на шлях демократизації, через надання допомоги громадам у розвитку місцевих приватних телекомунікаційних систем і ефективному використанні інформаційних та комунікаційних технологій. З 1992 року АМР США надало технічну та гуманітарну допомогу на підтримку України в її демократичних, економічних та соціальних перетвореннях на суму більше ніж 1,6 мільярда доларів США.

Урочисте відкриття відбудеться о 10.00 в офісі Центру за адресою: м. Коломия, бульвар Лесі Українки, 2. Серед запрошених будуть присутні офіційні особи від обласної та районної державних адміністрацій, представники Агентства США з міжнародного розвитку (АМР США, англ. USAID), місцеві бізнесмени, представники урядових установ, телекомунікаційних компаній та проектів міжнародної технічної допомоги.

Для отримання додаткової інформації про урочисте відкриття Бізнес Інтернет Центру в Коломиї звертайтеся до Андрія Трухіна, координатора Проекту БІЦ, електронною поштою
atrukhin@ntca.kiev.ua або за телефоном (044) 235-8145/45.

Джерело :
"Коломия"
www.narda.org.ua
 Реєстрація

 Підписка
 
 Стратегічні програми ААРРУ

 Запровадження сучасної державної регіональної політики в Україні
 Розвиток всеукраїнської мережі експертів та фахівців з регіонального розвитку
 Pозроблення і впровадження нової моделі агенції регіонального розвитку
 Залучення іноземних інвестицій в регіони
 Розвиток малого та середнього бізнесу в Україні
 Розвиток сільських територій

 Регіональний розвиток у ЄС

ААРРУ активно відслідковує важливі новини і події у регіональному розвитку Європейського Союзу

Новини регіонального розвитку в Європейському Союзі

Глосарій основних термінів Європейського Союзу

ГЛОСАРІЙ українською і англійською мовами

 Географія відвідувачів сайту
Locations of visitors to this page