АСОЦІАЦІЯ АГЕНЦІЙ РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ УКРАЇНИ
NATIONAL ASSOCIATION OF REGIONAL DEVELOPMENT AGENCIES
 
Розширений пошук
 
   Головний ЗаголовокУкраїнськаАнглійськаДомашня СторінкаКарта СайтуПошукКонтактна інформація
 Головне Меню
 Новини
 Понад кордони-2: транскордонний вимір волонтаріату
22.01.2005   Понад кордони-2: транскордонний вимір волонтаріату
22 січня відбудеться прес-конференція організаторів і партнерів міжнародної конференції “Понад кордони-2: транскордонний вимір волонтаріату”.

Організатором заходу, у якому беруть участь представники центрів волонтаріату та координатори волонтерських програм, виступає громадська організація “Європейський діалог”.

Конференція є логічним продовженням минулорічної зустрічі координаторів міжнародних проектів з Польщі, Росії та України "Моделі міжнародної співпраці для громадських організацій". Цього разу у зустрічі беруть участь 16 представників з Польщі, 20 з України та по двоє гостей з Росії та Молдови.

Мета - обмін інформацією та знаннями щодо можливостей організації обмінів для волонтерів з наших країн, досвідом спільних волонтерських акцій, зокрема, перспективами співпраці в рамках Акції 2 Програми Європейської комісії "Молодь".

21-22 січня учасники працюватимуть на пленарних засіданнях та в групах, обговорюватимуть проблеми статусу волонтера в наших країнах, відносини волонтерів з організаціями, мотивацію до діяльності, можливості організації міжнародних волонтерських акцій тощо.

Прес-конференція відбудеться у суботу о 15.30, у готелі “Супутник”, що на вул. Княгині Ольги 116.

У неділю, 23 січня, з 10.00 до 13.00 в актовому залі Українського католицького університету відбудеться відкрита презентація Польської національної агенції Програми “Молодь”, в рамках якої створений ресурсний центр для співпраці з країнами Східної Європи та Кавказу.

23-24 січня учасники зустрічі відвідають волонтерські центри та проекти у Дрогобичі, Івано-Франківську і Калуші.

Проект реалізовується ГО „Європейський діалог” (Львів) за підтримки Міжнародного фонду „Відродження” (програма „Схід-Схід”).

Організації-партнери проекту:
· Польська національна агенція Програми Європейської комісії “Молодь” – Ресурсний центр співпраці з країнами Східної Європи і Кавказу
· Інститут управління неприбутковими організаціями Українського католицького університету
· Благодійний фонд “Карітас - Івано-Франківськ”
· Благодійний фонд “Карітас” Самбірсько-Дрогобицької єпархії
· Калуська філія Союзу українок

Медіа-підтримка:
· Портал “Громадський простір”
http://www.civicua.org (Київ)
· Інформаційна агенція “Контекст-Захід” (Львів)
· Радіо “Дзвони” 105,8 FM (Івано-Франківськ)

Організації-учасники проекту:
Україна: БФ “Карітас - Івано-Франківськ”, БФ “Карітас” Самбірсько-Дрогобицької єпархії, БФ “Підліток” (Луганськ), Вінницька міська організація “Паросток”, Калуська філія Союзу українок, МГО “Академія української молоді” (Львів), Організація громадянського суспільства “Європейський вибір” (Кременчук), Товариство Лева (Львів), проект “Голос громадськості” CIDA/WorldBank (Київ). Польща: Дім зустрічей ім. Ангелюса Сілезіуса (Вроцлав), Малі брати убогих (Люблін), Міжнародний центр молодіжних зустрічей “Кемп Родово” (Родово), Молодіжний центр Кракова, Міжнародний дім зустрічей – Фундація “Новий Став” (Люблін), Об‘єднання міжнародного та міжкультурного обміну “Анавой” (Міхалово), Польська гуманітарна акція – відділення Вроцлав, Фабрика майбутнього (Варшава), Центр волонтаріату (Жешів), Центр молодіжної співпраці (Гдиня), Центр підтримки громадських ініціатив (Явожно), Центральне правління справи Кольпінга в Польщі (Краків). Росія: Центр підтримки громадських ініціатив (Калінінград), Калінінградська регіональна організація REGIOMONTI. Молдова: Асоціація MOTIVATION (Кишинів), Молодіжний російсько-молдавський театр “Мир і злагода” (Тирасполь).

Джерело :
Європейський Діалог
www.narda.org.ua
 Реєстрація

 Підписка
 
 Стратегічні програми ААРРУ

 Запровадження сучасної державної регіональної політики в Україні
 Розвиток всеукраїнської мережі експертів та фахівців з регіонального розвитку
 Pозроблення і впровадження нової моделі агенції регіонального розвитку
 Залучення іноземних інвестицій в регіони
 Розвиток малого та середнього бізнесу в Україні
 Розвиток сільських територій

 Регіональний розвиток у ЄС

ААРРУ активно відслідковує важливі новини і події у регіональному розвитку Європейського Союзу

Новини регіонального розвитку в Європейському Союзі

Глосарій основних термінів Європейського Союзу

ГЛОСАРІЙ українською і англійською мовами

 Географія відвідувачів сайту
Locations of visitors to this page