АСОЦІАЦІЯ АГЕНЦІЙ РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ УКРАЇНИ
NATIONAL ASSOCIATION OF REGIONAL DEVELOPMENT AGENCIES
 
Розширений пошук
 
   Головний ЗаголовокУкраїнськаАнглійськаДомашня СторінкаКарта СайтуПошукКонтактна інформація
 Головне Меню
 Новини
 Великий бізнес підвищує ефективність своєї благодійної діяльності
27.01.2005   Великий бізнес підвищує ефективність своєї благодійної діяльності
ТОВ «Миколаївський глиноземний завод», структурний підрозділ корпорації «Російський алюміній» створив благодійний фонд «Центр соціальних програм».

Рішення про створення фонду, діяльність якого охоплювала б всі існуючі на сьогоднішній день напрямку благодійної і спонсорської діяльності МГЗ у регіоні, було прийнято акціонерами підприємства в червні 2004 року.

Головна мета створення благодійного Фонду "Центр соціальних програм" – концентрація засобів, що направляються на реалізацію в регіоні соціальних програм, проходження чітким напрямкам і корпоративним пріоритетам РУСАЛу в цій галузі. Створений Фонд і виконує роль експертної ради по оцінці і підтримці найбільш цікавих і обґрунтованих регіональних соціальних проектів.

Директором Фонду призначений Дмитро Мурашко, – лідер молодіжного руху МГЗ. Хоча зареєстрований Фонд порівняно нещодавно, у його активі вже чимало соціально значимих для регіону акцій. Під егідою Фонду "ЦСП" створений і функціонує екологічний загін РУСАЛА, у складі якого вже більш 100 учасників, і на рахунку якого вже ряд конкретних природоохоронних ініціатив і дій. Фондом реалізується регіональна програма "Зробимо життя старих гідним", благодійний проект "Пам'ять", присвячений до 60-річчю Великої Перемоги. На черзі – реалізація програм "Здорова молодь – основа процвітання регіону", "10 класних проектів", будівництво дитячих ігрових площадок.

Зі створенням Фонду "Центр соціальних програм" у Миколаєві Компанія РУСАЛ переходить від фінансування часткового рішення гострих проблем регіону до планомірної підтримки кращих рішень. Це основний принцип благодійної діяльності РУСАЛу в регіонах присутності Компанії. Цілями Фонду залишаються сприяння в поліпшенні якості життя в регіоні, підвищення соціальної активності його населення, розвиток дитячої і молодіжної ініціативи. У числі пріоритетних – сприяння здоровому способу життя, розвиток масових видів спорту; допомога соціально-незахищеним; поліпшення якості освіти; розвиток добровільних рухів; соціальна адаптація до самостійного життя вихованців дитячих будинків; заходи, що сприяють профілактиці асоціального поводження молоді.

Джерело :
"Політична Україна"

www.narda.org.ua
 Реєстрація

 Підписка
 
 Стратегічні програми ААРРУ

 Запровадження сучасної державної регіональної політики в Україні
 Розвиток всеукраїнської мережі експертів та фахівців з регіонального розвитку
 Pозроблення і впровадження нової моделі агенції регіонального розвитку
 Залучення іноземних інвестицій в регіони
 Розвиток малого та середнього бізнесу в Україні
 Розвиток сільських територій

 Регіональний розвиток у ЄС

ААРРУ активно відслідковує важливі новини і події у регіональному розвитку Європейського Союзу

Новини регіонального розвитку в Європейському Союзі

Глосарій основних термінів Європейського Союзу

ГЛОСАРІЙ українською і англійською мовами

 Географія відвідувачів сайту
Locations of visitors to this page