АСОЦІАЦІЯ АГЕНЦІЙ РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ УКРАЇНИ
NATIONAL ASSOCIATION OF REGIONAL DEVELOPMENT AGENCIES
 
Розширений пошук
 
   Головний ЗаголовокУкраїнськаАнглійськаДомашня СторінкаКарта СайтуПошукКонтактна інформація
 Головне Меню
 Новини
 Створено Спілку власників житла України
25.12.2006   Створено Спілку власників житла України
16 грудня 2006 р. в приміщенні конференц-залу Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України було проведено семінар та установчу конференцію громадської організації Спілка власників житла України. Цей захід відбувався згідно до графіка виконання проекту ТАСІ ІВРР «Громадська ініціатива в управлінні житлом» і мав важливе значення в контексті створення цілісної житлової політики в Україні. В семінарі і конференції взяли участь делегати від місцевих осередків Спілки власників житла (СВЖУ) з 15 областей, Криму, міст Києва та Севастополя, члени робочих груп проекту і голови об’єднань співвласників багатоквартирних будинків і житлово-будівельних кооперативів (ОСІБ) Києва. Загальна кількість учасників складала 291 особу. Захід висвітлювали такі впливові медіа, як «5 канал», телеканал «Сіті», журнал «Експерт» та інші.
Перед присутніми виступили представники урядових структур, зокрема, Міністерства будівництва, архітектури та ЖКГ і профільних підкомітетів Верховної Ради, а також координатор проекту Л.Вуллкопф та співкоординатор М.Березовчук. Опісля було обрано робочу президію конференції в складі голови Одеської житлової спілки Є.Мальнєва (голова), заступника голови Шевченківського районного в м.Києві осередку М.Кацун (секретар).
Обговоривши перше питання порядку денного за участі представників всіх регіонів і низки голів ОСІБ Києва, делегати одноголосно ухвалили рішення про створення СВЖУ. Після обговорення проекту статуту СВЖУ делегати прийняли його за основу, доручивши правлінню доопрацювати його з урахуванням наданих пропозицій.
На конференції також було обрано Правління, до складу якого увійшли представники від усіх місцевих осередків СВЖУ, та ревізійну комісію. На першому організаційному засіданні Правління його головою було обрано народного депутата України Олексія Кучеренка, заступниками – народний депутат України Юрій Одарченко, заступник голови Спілки власників житла Києва Михайло Березовчук, голова Одеської житлової спілки Євген Мальнєв.
За додатковою інформацією звертайтеся до Володимира Кондрачука, координатора проектів Представництва Європейської Комісії в Україні, тел.: 390 80 10, e-mail:
volodymyr.kondrachuk@ec.europa.eu
www.narda.org.ua
 Реєстрація

 Підписка
 
 Стратегічні програми ААРРУ

 Запровадження сучасної державної регіональної політики в Україні
 Розвиток всеукраїнської мережі експертів та фахівців з регіонального розвитку
 Pозроблення і впровадження нової моделі агенції регіонального розвитку
 Залучення іноземних інвестицій в регіони
 Розвиток малого та середнього бізнесу в Україні
 Розвиток сільських територій

 Регіональний розвиток у ЄС

ААРРУ активно відслідковує важливі новини і події у регіональному розвитку Європейського Союзу

Новини регіонального розвитку в Європейському Союзі

Глосарій основних термінів Європейського Союзу

ГЛОСАРІЙ українською і англійською мовами

 Географія відвідувачів сайту
Locations of visitors to this page