АСОЦІАЦІЯ АГЕНЦІЙ РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ УКРАЇНИ
NATIONAL ASSOCIATION OF REGIONAL DEVELOPMENT AGENCIES
 
Розширений пошук
 
   Головний ЗаголовокУкраїнськаАнглійськаДомашня СторінкаКарта СайтуПошукКонтактна інформація
 Головне Меню
 Новини
 400 000 ЄВРО НА ПОКРАЩЕННЯ РОБОТИ СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ВІД ЄВРОПЕЙСЬКОЇ КОМІСІЇ
07.09.2006   400 000 ЄВРО НА ПОКРАЩЕННЯ РОБОТИ СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ВІД ЄВРОПЕЙСЬКОЇ КОМІСІЇ

Обладнання на загальну суму 400 000 євро, а саме: автомобілі, комп’ютерну техніку та меблі отримають районні, міські Центри соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді для поліпшення якості соціальних послуг, що надаються ними вразливим сім`ям з дітьми.

12 вересня 2006 року об 11.00 в приміщенні Укрінформ (м.Київ, вул.Б.Хмельницького, 8/16) відбудеться прес-конференція, присвячена передачі обладнання, придбаного в рамках Проекту ЄС «Розвиток інтегрованих соціальних служб для вразливих сімей і дітей», який впроваджується Консорціумом «Кожній дитині».

У прес-конференції беруть участь: Юрій Павленко, Міністр України у справах сім`ї, молоді та спорту, Хелен Крей, Керівник Програм зовнішньої допомоги (Україна Молдова та Бєларусь) Представництва Європейської Комісії в Україні, Віра Ульянченко, Голова Київської обласної державної адміністрації, Світлана Толстоухова, директор Державної соціальної служби для сім`ї, дітей та молоді, Ілейн Саммон, керівник Проекту ЄС «Розвиток інтегрованих соціальних служб для вразливих сімей і дітей».

Техніку та ресурси від Проекту ЄС «Розвиток інтегрованих соціальних служб для вразливих сімей і дітей», а саме 40 автомобілів, 3 мікроавтобуса, 40 комп`ютерів, 10 ноутбуків, 40 принтерів, 20 ксероксів, 1 цифровий багатофункціональний комплекс для копіювання, друку та сканування та 40 меблевих наборів отримають: Департамент з усиновлення та захисту прав дитини Міністерства України у справах сім`ї, молоді та спорту, Державна соціальна служба для сім`ї, дітей та молоді, 32 районних, міських центрів соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді, які працюють в Київській області, Управління у справах сім`ї та молоді, Служба у справах неповнолітніх, Управління кримінальної міліції у справах неповнолітніх, Управління освіти та Управління охорони здоров`я Київської обласної державної адміністрації.
Передане обладнання буде використовуватися в цілях підготовки спеціалістів та соціальних працівників для роботи з вразливими сім`ями з дітьми, для облаштування центрів соціальних служб, які надають послуги для найменш захищених категорій населення, а також для забезпечення роботи соціальних працівників у віддалених селах та селищах області.

Закупку обладнання на загальну суму 400 000 Євро було здійснено в результаті відкритого тендеру, який проводило Представництво Європейської Комісії в Україні за підтримки Проекту ЄС «Розвиток інтегрованих соціальних служб для вразливих сімей і дітей», який впроваджується Консорціумом «Кожній дитині».

Проект ЄС «Розвиток інтегрованих соціальних служб для вразливих сімей і дітей» має на меті зменшити кількість дітей, які перебувають у державних закладах опіки, створити дітям умови для виховання у сім’ях та вдосконалити нормативно-законодавчу базу впровадження ефективних соціальних технологій. Сьогодні це зможуть забезпечити створені в рамках Проекту спеціалізовані соціальні служби. Служби уже почали діяти у 32 районах і містах Київської області. Основним бенефіціаром проекту виступають Міністерство України у справах сім`ї, молоді та спорту, Державна соціальна служба для сім`ї, дітей та молоді.

www.narda.org.ua
 Реєстрація

 Підписка
 
 Стратегічні програми ААРРУ

 Запровадження сучасної державної регіональної політики в Україні
 Розвиток всеукраїнської мережі експертів та фахівців з регіонального розвитку
 Pозроблення і впровадження нової моделі агенції регіонального розвитку
 Залучення іноземних інвестицій в регіони
 Розвиток малого та середнього бізнесу в Україні
 Розвиток сільських територій

 Регіональний розвиток у ЄС

ААРРУ активно відслідковує важливі новини і події у регіональному розвитку Європейського Союзу

Новини регіонального розвитку в Європейському Союзі

Глосарій основних термінів Європейського Союзу

ГЛОСАРІЙ українською і англійською мовами

 Географія відвідувачів сайту
Locations of visitors to this page